FLENCIFLENCIFLENCI

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

FLENCI ApS
CVR nr.: 42388637
Email: kontakt@flenci.dk
Tarp Byvej 35

6715 Esbjerg N

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra FLENCI.DK

Kontakt:
TLF: 88442434
E-mail: kontakt@flenci.dk

Ansvarlig for virksomheden:
E-mail: kontakt@flenci.dk

 

§1. Leveringstidspunkt og transport

Fragt i hele Danmark med GLS hjemmelevering, hvis du ikke er hjemme leveres til nærmeste pakkeshop.

Vi sender med DAO, GLS OG POSTNORD. Pakkerne bliver sendt kl. 15:00 i hverdage. Inden du bestiller varen, kan du vælge forsendelsesmetoden med den ønskede levering. Flenci.dk tilstræber altid at sende pakken til tiden. Hvis din pakke undtagelsesvis ikke afsendes til tiden, bliver du omgående kontaktet. Du bør, fra den dag varerne bliver afsendt, modtage din ordre inden for 1-7 dage. Alt efter hvilken forsendelsesmetode du har anvendt. Sendes med DAO, GLS ELLER POSTNORD.

Du bedes vente minimum 3-4 dage, fra din ordre bliver afsendt, før du kontakter os, da transportøren kan være ramt af lokale forsinkelser. Vi holder lukket weekender samt helligdage for afsendelser. Der vil derfor ikke blive sendt pakker disse dage. Du kan trygt handle hos Flenci.dk.


§1.2 GLS:

4-8 dages levering med GLS.

§1.3 Ordrebekræftelse:

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Det er muligt at se tidligere ordrer ved at logge ind på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kontakt@flenci.dk

Når ordren afsendes fra os, vil du modtage en e-mail med evt. Track and Trace nr samt en faktura på købet.

 • 1.4 Leveringstid på vare med længere leveringstid (Fjernlager)
  Har du bestilt vare med længere leveringstid, vil varen ikke kunne sendes samme dag, selvom der bliver lagt en ordre inden kl. 15:00. Det vil derimod tage den tid, som er beskrevet inde på produktsiden, hvor du har bestilt varen. Bemærk at der altid ville være tale om arbejdsdage, som vi skilter med. Vi kan derfor anbefale, at du går ind på produktet, du har bestilt, for at se leveringstiden. Har du bestilt flere varer med forskellig leveringstider - eksempelvis 1 dags levering, 3-5 dages levering og 8-12 dages levering - vil varerne blive afsendt samlet med udgangspunkt i den længste leveringstid. Ønsker du en dellevering, anbefaler vi, at du laver to ordrer.

  Beløbet trækkes tidligst på kortholders konto, når varen bekræftet afsendt fra vores samarbejdspartner/leverandør.
§2. Sikkerhed & ID-Bekræftelse
 • 2.1
  Flenci.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende, inklusive flenci.dk, ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

 • 2.2 E-mail Korrespondance
  E-mails kan indeholde fortrolig information. Hvis du ikke er den rette modtager af e-maien, eller hvis du modtager den ved en fejltagelse, beder vi dig venligst informere afsender om fejlen ved at bruge svarfunktionen. Samtidig bedes du slette e-mailen med det samme uden at videresende eller kopiere den. E-mails sendt fra Flenci må ikke slås offentligt op på nettet uden accept fra Flenci.
   
§3. Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os, inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter, at du har opdaget fejlen.  Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Varerne kan sendes til: Flenci ApS - Tarp Byvej 35, 6715 Esbjerg N

Det er ikke muligt af aflevere fysisk på vores adresse


§3.1 Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Morten Hansen (indsæt e-mail). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens onlineklageportal her - http://ec.europa.eu/odr

§4. Fortrydelsesret (udfyld retursedlen for at lette ekspeditionen)

Der er 14 dages fortrydelsesret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du skal selv afholde portoudgifter i forbindelse med returnering. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får forsendelsesomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Værdiforringet:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne refunderet.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Alle forsendelser til Flenci.dk skal ske med omdeling til vores adresse, vi afhenter desværre ikke pakker der ender i pakkeshops.

Være opmærksom på at dao ikke leverer til adressen. Vi anbefaler at man bruger postnord.

Hvis pakken undlades at hentes fra en pakkeshop ville vi modregne de reelle udgifter til returneringen, vi bliver pålagt.
 

Varerne kan sendes til: Flenci ApS - Tarp Byvej 35, 6715 Esbjerg N

Du kan nedhente en returseddel lige her:
Hent returseddel


§4.2 Julegaver
Alle julegaver, der er købt fra 01-10 i år, kan byttes til noget andet på webshoppen frem til 15. januar. Bemærk at julegaverne kan byttes til noget andet i webshoppen. Pengene kan ikke refunderes. (Der er 14-dages returret.) Kunden vil modtage en gavekort/rabatkode, hvis orden ikke overholder fristerne.

§5. Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Betalingskort: Visa-Dankort, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, Visa Electron, ViaBill og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/ 

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med Resurs Bank.  

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Der skal købes for et minimumsbeløb på 50 kr inkl.. moms.

Når du handler med Flenci.dk, indgås aftaler på dansk.

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Flenci.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Flenci.dk side, er denne af vejledende art. Flenci.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Når du gennemfører en onlinebetaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit Dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, du oplyser i forbindelse med et onlinekøb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet hæves først på din konto, når pakken sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
 

§6. Regler ved Design Selv covers:

Dine uploadede billeder skal være i et af følgende formater: JPG/JPEG, PNG.

 • 6.1 Copyright til billeder:

Det er vigtigt, at du har sikret dig alle nødvendige rettigheder - copyright - til det motiv, du ønsker at uploade og anvende. Det gælder, uanset om der er tale om et billede, ordsprog, logo, mærkelogo eller tekst.

Husk at tjekke motivets retlige status inden upload. Det bedste er at spørge rettighedshaveren om tilladelse. Ansvaret for, at du ligger inde med de nødvendige rettigheder, påhviler alene dig, og du skal i givet fald kunne dokumentere det.

Når du uploader et motiv på Flencis server, bekræfter du også samtidig automatisk følgende klausul:

- Jeg bekræfter hermed, at jeg har den fornødne rettighed til at benytte nærværende motiv kommercielt. Skulle Flenci blive kontaktet af rettighedshaveren, er jeg fuldt indforstået med, at der vil blive refereret direkte til mig. Jeg er bekendt med, at krænkelse af copyright for dette motiv vil kunne medføre krav om kompensation fra rettighedshaveren.

Hos Flenci forbeholder vi os retten til at afvise brug af motiver, som efter vores opfattelse vil kunne virke krænkende eller anstødende. Herunder f.eks. motiver, der indebærer elementer af vold, racisme, pornografi og andet.

 • 6.2 Returret ved Design Selv covers:

Efter at du har uploaded dit motiv og bestilt dine covers på flenci.dk, vil du ikke kunne annullere bestillingen, I forbindelse med berettigede reklamationer tilsender vi dig et nyt cover i det oprindeligt bestilte design.

 • 6.3 Levering ved Design Selv covers:

Vi afsender normalt alle varer hver dag. Du kan i visse tilfælde påregne nogle dage ekstra ventetid på design selv cover på grund af produktion. Typisk er levering ca 1-5 dage for denne type varer.

§7. Persondatapolitik:

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en onlineaftale med www.flenci.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

 

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Flenci (Flenci ApS) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige er Flenci.dk (Flenci ApS)

Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@flenci.dk

  §9. Ændring til disse Handelsbetingelser

  Fra tid til anden og uden forudgående varsel kan vi ændre disse Retningslinjer. Vi vil informere dig om sådanne ændringer via vores Website, som du. Du accepterer, at din fremtidige brug af vores Website og vores tjenester, efter vi har slået nye versioner af disse Retningslinjer op, udgør din accept af disse opdateringer

  Standardfortrydelsesformular
  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  Til:
  Flenci ApS
  Tarp Byvej 35
  6715 Esbjerg N
  Tlf: 61482018
  E-mail: kontakt@flenci.dk
   

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
  __________________________________________________________________________________

  Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

  Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

  Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

  Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

  Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02/11-2022

  Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
  Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
  Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
  Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
  Indkøbskurv

  Din kurv er tom.

  Tilbage til Shoppen

  Tilføj note Rediger ordrenotat
  Anslået leveringstid
  Tilføj en rabatkode

  Anslået leveringstid

  Tilføj en rabatkode

  Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen